0

Ανακαλύψτε την ομορφιά και τη λειτουργικότητα των καλαμωτών και δώστε στον εξωτερικό σας χώρο έναν φυσικό και ελκυστικό χαρακτήρα!

Στο Home & Wood προσφέρουμε Ελληνικές καλαμωτές της CANEPLEX με αποκλειστική διάθεση σε όλη την Κύπρο, διετούς καλλιέργειας, το μοναδικό φυσικό υλικό σκίασης στην αγορά με 100% οργανική πιστοποίηση NOP του USDA, την ανώτερη βαθμίδα Οργανικής-Βιολογικής Πιστοποίησης Αγροτικών Προϊόντων. Η CANEPLEX αποτελεί την μοναδική βιοτεχνια στην Ευρώπη, που κατέχει τέτοια πιστοποιηση.

Οι καλαμωτές είναι ένα φυσικό και αισθητικά ελκυστικό προϊόν που παραδοσικά χρησιμοποιείται για την στέγαση περγόλων και την κατασκευή περιφράξεων. Προσφέρουν ιδιωτικότητα και προστασία από τον άνεμο και τον ήλιο.

Παρέχουν μια φυσική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη διαχωρισμό της εξωτερικής σας περιοχής και είναι γνωστή για την ανθεκτικότητά της και την ικανότητα να αντέχει στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε εύκολα σε περιφράξεις, μπαλκόνια, βεράντες και άλλες εξωτερικές περιοχές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μεγέθη και τιμές, συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας!